Millist relva te soovitaksite
+3
Madis
Marek
Einherjar
7 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Millist relva te soovitaksite
endal valikus kaks JG G36 ja DBoys M4 CQB Full Metal(Marvin soovitas) mida head oskaksite teie nende koht öelda
Einherjar- liitunu
- Postituste arv : 33
Registration date : 07/11/2009
Re: Millist relva te soovitaksite
Eks nad mõlemad parajad hiinakad ole, aga ise läheksin ka DBoys M4jaga, värk on ikka metallist ja M4ja saab lihtsalt tuunida ning varuosi on rohkem saadaval siinmail.
Marek- liige
- Postituste arv : 312
Registration date : 13/03/2008
eks ta vist ole nii jah kui midagi peaks katki minema siis m4 saab kiiremini varuosi ja ise ka kaldun m4 poole kuna disain meeldib ka
Einherjar- liitunu
samas midagi juhtub siis dboysile on päris "huvitav" teiste tootjate osi külge vägistada
Erinevused eri firma relvade kerejuppide vahel on paratamatus- selles ei saa ei üthe ega teist firmat süüdistada. Küll aga kui sul peaks mingi ime läbi näiteks alasi või Markko( no offence ) relvale peale kukkuma siis RSOV vahendusel on alati võimalik Dboys relvale asendusjupid leida.
erinevused erinevusteks aga kui sa pead tuleümberseadurit haamriga peksma et semilt autole saada, siis khm, tegu on ikkagi kvaliteedi või pigem selle puudumisega...
Selles osas ei hakka ma vaidlema-
Kvaliteet maksab kuid kui su eelarve on piiratud siis on Dboys relv hea valik. Kompleksena ei tohiks keredetailidega probleemi esineda ning nagu ma viimasel ajal olen Dboys relvade omanikelt kuulnud- kere kvaliteet on väga hea.Kere varuosadega võib küll jama esineda aga Viil peaks sellises olukorras enamasti aitama. Isegi ICS Vers2 gearbox(varuosana) vajas parajaks viilmist sest puksid ei sobinud muidu aukudesse.
Muidugi on ka alternatiiv- http://www.hobby-style.ee/foorum/ - Jälgid passiivselt müügi teemat ning võid aeg-ajalt vägagi hea pakkumise peale sattuda.
Kvaliteet maksab kuid kui su eelarve on piiratud siis on Dboys relv hea valik. Kompleksena ei tohiks keredetailidega probleemi esineda ning nagu ma viimasel ajal olen Dboys relvade omanikelt kuulnud- kere kvaliteet on väga hea.Kere varuosadega võib küll jama esineda aga Viil peaks sellises olukorras enamasti aitama. Isegi ICS Vers2 gearbox(varuosana) vajas parajaks viilmist sest puksid ei sobinud muidu aukudesse.
Muidugi on ka alternatiiv- http://www.hobby-style.ee/foorum/ - Jälgid passiivselt müügi teemat ning võid aeg-ajalt vägagi hea pakkumise peale sattuda.
Nagu ma aru saan siis DBoys on kõige targem otsus mida valida ja eks ma üritangi uueks aastaks endale ühe soetada ja osaleda oma esimesel softi mängul
Einherjar- liitunu
no DBoys üks saastemaid firmasid ju üldse.
Kui valid nende kahe vahel, siis igal juhul võtaksin G36. JG G36 peetakse üheks parimaks hiinakaks üldse.
Kui valid nende kahe vahel, siis igal juhul võtaksin G36. JG G36 peetakse üheks parimaks hiinakaks üldse.
devil666- liitunu
- Postituste arv : 14
Registration date : 16/05/2008
Noh, arvamused on erinevad- olen kuulnud JG kohta ühtteist halba, teised jälle kiidavad, eks sellest võib järeldada et on juhuse küsimus. Aga no Taivo näitel ütleks et laguneb JG ikka suht mehiselt, kuigi kiidusõnu JG G36 kohta olen kuulnud küll- M seeria salveadapter alla ja relva kui palju( juhul kui disain meeldib)
Just sai endale Dboys M4CQB muretsetud ning üks päev selle "viimistlemiseks" kulutatud. Kokkuvõtlikult ütleks et kere on ilusa viimistlusega ja naginaid väga ei esine, tugevdatud gearbox tundub päris asjalik aga eks ta peab end veel tõestama, ainuke asi mis mulle eriti ei meeldi on ühes tükis hopup koda aga see on rohkem maitseasi. Lisaks nüüd sees Metal bushing, Reinforced Cylinder set ja Madbulli Ak pikkuses täpsustoru. Powered by LiPo. niiet väga ei kurda.
Just sai endale Dboys M4CQB muretsetud ning üks päev selle "viimistlemiseks" kulutatud. Kokkuvõtlikult ütleks et kere on ilusa viimistlusega ja naginaid väga ei esine, tugevdatud gearbox tundub päris asjalik aga eks ta peab end veel tõestama, ainuke asi mis mulle eriti ei meeldi on ühes tükis hopup koda aga see on rohkem maitseasi. Lisaks nüüd sees Metal bushing, Reinforced Cylinder set ja Madbulli Ak pikkuses täpsustoru. Powered by LiPo. niiet väga ei kurda.
Kuidas toru loksuga on?
Marek- liige
- Postituste arv : 312
Registration date : 13/03/2008
Sellist asja pole, küll aga on ris-il kerge loks sees- proovib selle lähipäevil likvideerida.
Shanoby- liige
- Postituste arv : 252
Registration date : 27/01/2008
igatahes JG M seerial olemas ka V gen. Täismetall relv , korraliku upgradega. Nii palju, kui mul Dboysiga kogemusi, siis enamus halvad,,, Relvast saab tõesti asja, kui seda mudida.
devil666- liitunu
Soovitan enda JG kuna see laguneb tõesti mehiselt iga kord peale mängu vaatan huviga ja vaatan mitu juppi täna siis nurmsi jätsin
Kkiur- liige
- Postituste arv : 87
Registration date : 10/06/2008
aga noh kõikide relvadega nii, et kui ei hoolda, siis midagi sealt loota pole
devil666- liitunu
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1