Nurmsis 08 MAY 10
+2
Marek
Intz
6 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Nurmsis 08 MAY 10
Et mai tea kuidas teistel oli, aga ülepikaaja oli see vääga tore ja fun sõda, metsas peaks rohkem möllama, pulli sai.
Marek pane siis pildid ka üles, mis sa sõja ajal reiditsesid:D
Väike teema oli üleval, et pühapäeval äkki veel teha, ehk siis 16.mai. Oleneb, palju rahvast kokku saaks, siis tegelt teeks ühe paari tunnise möllu ära.
Marek pane siis pildid ka üles, mis sa sõja ajal reiditsesid:D
Väike teema oli üleval, et pühapäeval äkki veel teha, ehk siis 16.mai. Oleneb, palju rahvast kokku saaks, siis tegelt teeks ühe paari tunnise möllu ära.
Intz- liige
- Postituste arv : 84
Registration date : 01/04/2008
Re: Nurmsis 08 MAY 10
Panin Orksi üles. Ei leid paremat kohta kuhu panna.
Aga mängukohta nii palju, et oli väga hea möll ja 16. mai oleks ma tulija.
Aga mängukohta nii palju, et oli väga hea möll ja 16. mai oleks ma tulija.
Marek- liige
- Postituste arv : 312
Registration date : 13/03/2008
Hea mäng oli tõesti. Seal selline hea mets...võsa nagu laskekaugust ka ei vähenda....teinekordki.
16mai kohta ma veel midagi öelda ei oska. Laen aku täis igatahes...aga osalen ühel teisel üritusel ka...kui normaalseks ajaks tagasi jõuan, olen platsis.
16mai kohta ma veel midagi öelda ei oska. Laen aku täis igatahes...aga osalen ühel teisel üritusel ka...kui normaalseks ajaks tagasi jõuan, olen platsis.
taivop- liige
- Postituste arv : 257
Registration date : 25/01/2008
16 vist jääks vahele kahjuks aga seekord oli suhteliselt tore vaheldus. Teinekordki.
hmmm....kui marvi ei tule, keda ma siis tulistada saan.....okei nali
et 2 vs 2 ple ka 16.mai mõtet teha, noh kui vähe meid....et millagil hiljem siis.
Aga siis kui teha, siis ka nii, et kõik platsis oleksid, isegi meie "üksik hunt" noh Markko
et 2 vs 2 ple ka 16.mai mõtet teha, noh kui vähe meid....et millagil hiljem siis.
Aga siis kui teha, siis ka nii, et kõik platsis oleksid, isegi meie "üksik hunt" noh Markko
Intz- liige
- Postituste arv : 84
Registration date : 01/04/2008
Intz kirjutas:hmmm....kui marvi ei tule, keda ma siis tulistada saan.....okei nali
Kardan et ei vea välja. Esiteks olen 2 nädalasel kopsupõletiku ravil kodus ja siis vaja eksamid ära teha Suvel näeb!
Shanoby- liige
- Postituste arv : 252
Registration date : 27/01/2008
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1