Et teeks wari :)
+3
Kermo
Marek
Intz
7 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Et teeks wari :)
Mul on 12. September noorteaja viimane päev;) et siis võiks pelada 13-22 sept olen kodus, võiks mingil nv wari teha siis ja keegi võiks mulle kuuli paki ka hankida, pärast plekin kinni.
Kui on võimalik wari teha, siis andke teada!
Kui on võimalik wari teha, siis andke teada!
Intz- liige
- Postituste arv : 84
Registration date : 01/04/2008
Re: Et teeks wari :)
Mul peaks sel ajal aega olema, mina tuleksin hea meelega.
Marek- liige
- Postituste arv : 312
Registration date : 13/03/2008
No Madis tuleb ka ehk septembri keskel kodu soomest ja ma saan ka ehk Tartust nv koju tulla siis võiks küll madistada ja loodame et ilm ikka parem et saaks ikka vedeletud
Shanoby- liige
- Postituste arv : 252
Registration date : 27/01/2008
Ma ei tea kas teile sobiks kui kutsuks paide airsofterid ka , nad mingi 15-16a. Kaitseliidus või kuskil on nad ka , nad muidu mängivad kuskil joodi metsas, võin rääkida nendega?
Kkiur- liige
- Postituste arv : 87
Registration date : 10/06/2008
Ei ole vist vaja sest on räägitud kunagi nendega ja pakutud isegi teami teha koos, kuid nende "airsoftteam" kuulduste järgi solvab meid seljataga ja ütleb midagi taolist et me mõttetud tühikargajad jne... ts. nad ei meeldi mulle ja neil on ehk 2-3 relva mingid... nii et jah
Shanoby- liige
Ma käisin nendega mingi üleeelmine aasta korra mängimas, relvad on neil kõigil suht juustused, varustus ka annab soovida ja ültse enda arust sellised "kavalad" mehed. Tegelt võiks ju kutsuda ongi rohkem pinda mida lasta.
Marek- liige
relvadest on neil mingid m4a1 ja veel asju, tegelt mul on suva , mõte käis peast läbi. neil pidid jube head mängijad mõned olema :D:D võiks teha siis näiteks meie VS nemad proovida
Kkiur- liige
Ma teeks hea rõõmuga.
Marek- liige
Kkiur kirjutas:Ma ei tea kas teile sobiks kui kutsuks paide airsofterid ka , nad mingi 15-16a. Kaitseliidus või kuskil on nad ka , nad muidu mängivad kuskil joodi metsas, võin rääkida nendega?
Muide siit maalt läeb õige OT-ks või kuidas? Mina kaasarvatud, et üritaks ikkagi selle mujale paigutada järgmine kord Kiur... Siin oli ikkagi teemaks mäng omavahel koos Intzuga kui ma ei eksi
Shanoby- liige
Shanoby kirjutas:Muide siit maalt läeb õige OT-ks või kuidas? Mina kaasarvatud, et üritaks ikkagi selle mujale paigutada järgmine kord Kiur... Siin oli ikkagi teemaks mäng omavahel koos Intzuga kui ma ei eksi
Noh kui Indrek tuleb, siis ongi kogu PAC koos ja saab anda rusikaga millel on kõik näpud olemas teisele tiimile vastu vahtimist.
Aga, kui ei taha siis ei taha, mängu teeme nii või naa.
Tegelt enne kui teiste rühmadega vägikaigast vedama hakkame võiks pisut tiimitööd harjutada, taktikaid panna paika, kes juhib vägesi ning Markko peaks oma täpsus oskusi lihvima.
Marek- liige
Tore et te olete nõus pelama. Pange kuupäev paika ja asi jonks;)
noh märklauda alati juurde vaja, mul suva kas need paidekad tulevad või mitte, ise otsustage!
Ilm võiks jah siis norm olla, kuigi mul suva mis ilm, ma olen siin 2 kuuga saanud igailmaga sellist möllu
noh märklauda alati juurde vaja, mul suva kas need paidekad tulevad või mitte, ise otsustage!
Ilm võiks jah siis norm olla, kuigi mul suva mis ilm, ma olen siin 2 kuuga saanud igailmaga sellist möllu
Intz- liige
mulle sobivad mõlemad
Kkiur- liige
Paigas 21 siis teeme, loodan, et marx ka ikka tulla saab, jään ootama!
Intz- liige
Ou ou ... sry ple ammu netti saand aga 21 ei sobi mulle kahjuks sest siis vaja uuesti kooli sõita miks mitte 20 ? minujaoks vähemalt parim aeg siis kui ilus ilm saaks pelada terve päev kasvõi sest kui teeme 21 siis ple kindel kas saan tulla ja kui isegi saan siis hästi vähe saan olla ja ma loodan et seks ajaks ghilli ka valmis. Siis tahaks nagu 20 seda ikka täiega ära proovida
Shanoby- liige
Ma ise ka avastasin, et 21 pühapäev:( ja mulle sobiks 20 rohkem, sest 21 hakkan jälle väeosa poole sõitma.
Et mis siis 20. Septembrist arvate???
Vajaduse korral pakun ka küüti!!
Et mis siis 20. Septembrist arvate???
Vajaduse korral pakun ka küüti!!
Intz- liige
nonii sõbrad softerid, haldajaga räägitud ning luba olemas, kuigi, samal päeval toimuvad seal läheduses mudellennukite võistlused. Teine uudis on see, et mu hea sõber mereka päevilt kolis türile ning võibla ühineb ta ka meie lahinguga, konks on selles et ta on pikemat aega kaitseliitlane old ning tal palju sidepidamis vahendeid ning, pange hästi tähele AT-4 mille ta tahaks softi jaoks ümber teha
AT-4 aia nagu ega ta ei kavatse seda meiepihta alsta?
Shanoby- liige
AT-4 mis ta hakkab siis õlakaga ringi laskma we?)
Kuidas seda softi jaoks üldse ümber teha saab?
Mis kell me teeme siis?
Võiks varakult alustada mingi 11 äkki?
Kuidas seda softi jaoks üldse ümber teha saab?
Mis kell me teeme siis?
Võiks varakult alustada mingi 11 äkki?
Intz- liige
nu põhimõtteliselt annab selle gaasi peale ümber leiutada, ma pole seda väga uurind aga tean et see on võimalik
ma pakun et teeks 12 kuna ma jõuan sama päeva öösel 1 alles koju
ma pakun et teeks 12 kuna ma jõuan sama päeva öösel 1 alles koju
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2