M16 ja kaamera
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
M16 ja kaamera
Hakkas igav ja mõtlesin kuidas mängu ajal filmida ja jõudsin lahendusele. Mountisin oma relvale kaamera
http://www.zone.ee/pac/relv
Proovigu keegi öelda et tema ei saand pihta, videosüüdistus kohe olemas
Millal siis lahingut
http://www.zone.ee/pac/relv
Proovigu keegi öelda et tema ei saand pihta, videosüüdistus kohe olemas
Millal siis lahingut
Re: M16 ja kaamera
Muidu hea aga mulle tundus piltidel et kaamera on natukene viltu ülesse nagu otsaga. Ja kas relv otsast raskeks ei lähe sellega? Natukene suur on ka see kaamera relva jaoks ?!?
Muidu lahe
Muidu lahe
taivop- liige
- Postituste arv : 257
Registration date : 25/01/2008
piltidel oli jah kaamera viltu aga ega ma praegu nii korralikult ei kinnitanud kah, see oli lihtsalt prooviks.
Eks mingi kaal tuleb ikka sellega juurde, ongi realistlikum ses suhtes et tegelikult on see täiesti talutav raskus. (nii mulle kui relvale) Ja suurusest niipalju et midagi muud mul panna polnud ja mõne PACi mängu filmimiseks sobib küll. Algul proovisin telefoni ka aga seda ei saanud rahuldavalt kinnitada
Eks mingi kaal tuleb ikka sellega juurde, ongi realistlikum ses suhtes et tegelikult on see täiesti talutav raskus. (nii mulle kui relvale) Ja suurusest niipalju et midagi muud mul panna polnud ja mõne PACi mängu filmimiseks sobib küll. Algul proovisin telefoni ka aga seda ei saanud rahuldavalt kinnitada
Seda küll jah. Aga kas kahju ei ole sellest, kui äkki saab kuuliga pihta ja errorit tegema hakkab..?
taivop- liige
Tegelt helmetcam või mingi spets relva kaamera oleks kompaktsem viis. Ei tea aint, kui palju need maksta võivad.
taivop- liige
AddressUnknown kirjutas:Iseenesest müüakse kiivrikaameraid suusa ja lumelaua poodides jms.
Oskate öelda, kalliks sellise asja hind võib kujuneda ?
JaanT- liitunu
- Postituste arv : 1
Registration date : 18/07/2008
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1