Sõda vaheajal
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Sõda vaheajal
Teeks siis äkki midagi? Ideid, ettepanekuid?
Ise mõtlesin et võiks mingi rollimängu teha
Ise mõtlesin et võiks mingi rollimängu teha
Re: Sõda vaheajal
Kahjuks filmima ei saa tulla, kuna viibin alates täna öösest Inglismaal ja tagasi peaks jõudma nädala aja pärast... Kui aga asi siis toimub, kui ma tagasi olen tuleks hea meelega filmima/pildistama.
taivop- liige
- Postituste arv : 257
Registration date : 25/01/2008
sellisel juhul arvan et sulle tuleb lihtsalt head reisi soovida ja järgmise korrani
Peaks jah kokku saama ja asju arutama ,iseenesest võiks mingi PAC mängu teha jah.,muidu kuidas nende relvavendadega si on
nu nendele võib ka teada anda aga kõigepealt võiks ikka ise midagi välja mõelda.
mida arvate siis rollimängust. Pakkuge midagi, ma ka ei viici üksi koguaeg neid stsenaariumeid välja mõelda...
mida arvate siis rollimängust. Pakkuge midagi, ma ka ei viici üksi koguaeg neid stsenaariumeid välja mõelda...
Minule sobiks kõik päevad peale selle laupäeva ja pühapäeva ning teisipäev ja reede ie sobiks ülejäänud olen mina tulemas.
Aga rollimäng oleks väga hea, aga ma mingi suurem tseenaariumi väljamõtleja ei ole, aga äkki mingi pantvangi draama?
Aga rollimäng oleks väga hea, aga ma mingi suurem tseenaariumi väljamõtleja ei ole, aga äkki mingi pantvangi draama?
Marek- liige
- Postituste arv : 312
Registration date : 13/03/2008
mõtlesin välja midagi kuid see toimiks ainult siis kui meil tuleb piisavalt raffast kohale. Idee siis selline et võiks teha midagi stalkeri laadset kus lampi loosiga valitakse kaks juhti/kaupmeest ja ülejäänud kõik on nn stalkerid. Nad saavad siis valida kellelt nad missioone küsivad või ei tee ühtegi missiooni, st hangivad niisama juhid võivad stalkereid enda poole meelitada jne. Kui keegi tuleb ülessannet küsima siis kaupmees annab a la too mingi see või see asi (cd plaat, medpack) ja siis tüüp läheb, suhtleb teiste stalkeritega, müüb/ostab/vahetab või läheb ründab baasi (seal teine kaupmees) jne
Rõhutan uuesti, et selline asi toimiks, peaks meil mängus osalema vähemalt 6 hinge, kuigi sedagi oleks tegelikult vähe.
Rõhutan uuesti, et selline asi toimiks, peaks meil mängus osalema vähemalt 6 hinge, kuigi sedagi oleks tegelikult vähe.
Täitsa huvitav tundub, kui selline plot oleks, aga jah mina olen igal juhul kohal, kui asi toimub.
Marek- liige
nurmsi, kus mujal, ajaks pakuks kolmapäeva kuna siis lubab ilmateade kõige soodsamat ilma.
Olks,ma loodan et ala valdaja kohal on,sest seal piirded ees,ma anna teile ka igaks-juhuks numbri:53310533,Mihkel Haug.
ilmateade muutus ja kolmapäeval lubab vihma, see-eest esmaspäev on ilus, teisipäeval sajab hommikul ning neljapäeval on jälle ilus, reedel 8-11 vahel tuleb 0,3mm sademeid seega ka suhteliselt ilus. Laupäev keerab ilm jälle ära. Valige millal teeme.
Mina ei tea mulle sobiks ausalt öeldes kõik päevad, nii et mina oleks iga kell valmis ja iga ilmaga.
Marek- liige
Selge, Reede sobib mulle
Marek- liige
Millal siistäpsemad detailid, siis tulevad, et kus, mis kell jne.
Marek- liige
Selge, jään ootama.
Marek- liige
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2