23APR08 Nurmsis
5 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
23APR08 Nurmsis
Mis arvate kui teeks ühe pealelõunase mängu?
Antud kuupäev on ainus võimalus lahingut teha, seejärel läheb Nurmsi uuesti kaheks nädalaks kinni...
Antud kuupäev on ainus võimalus lahingut teha, seejärel läheb Nurmsi uuesti kaheks nädalaks kinni...
Re: 23APR08 Nurmsis
Kuramus, pean vast ühe oma boksi trenni ohverdama, aga pole hullu, mina olen kohal.
Marek- liige
- Postituste arv : 312
Registration date : 13/03/2008
Twai teeb ära ära aint meid seal boksima hakka
Shanoby- liige
- Postituste arv : 252
Registration date : 27/01/2008
Olks, teeme ära;)
Intz- liige
- Postituste arv : 84
Registration date : 01/04/2008
Ma saaks mingi 4jast tulla.
Marek- liige
kolmapäeval plaanis teha stsenaariumiga mäng, teemaks S.T.A.L.K.E.R., kõigil osalejatel soovitan võtta kaasa midagi, kuhu panna kola (erineva suurusega väikseid esemeid nt. cd plaat, kompass, patarei jne). Esemeid hakkate missioonide käigus koguma/vahetama/müüma jne.
Täpsem info tulekul kui stsenaarium lõpikult valmis.
PS. mäng tuleb pikk ja ilma pausideta, st laadimise ajal pihta saades oled surnud
Täpsem info tulekul kui stsenaarium lõpikult valmis.
PS. mäng tuleb pikk ja ilma pausideta, st laadimise ajal pihta saades oled surnud
tsoonid (värvid näitavad erinevat radiatsiooni astet roheline nõrk, kollane keskmine ning punane tugev.) Vastavasse tsooni saab siseneda kui on enda valdusesse saadud vastava tsooni "seerum" mis muudab su imuunseks sellele tsoonile. Ehk saite aru . Mängul seletan niikuinii üle.
PS. Marx, võta gaasimaskid kaasa, niipalju kui sul neid üldse on
PS. Marx, võta gaasimaskid kaasa, niipalju kui sul neid üldse on
Roger that!
Shanoby- liige
- Postituste arv : 252
Registration date : 27/01/2008
mäng valmis, käiku ma ikkagi siin jutustama ei hakka, tuleks liiga pikk ja segane. Briifing enne mängu algust.
Lühidalt vaid niipalju et kaks meist hakkavad nn. trader´iteks/kaupmeestejs, kes siis hakkavad missioone jagama. Ise võivad muidugi ka lahingutes osaleda. Ja missioonideks on mingite kindlate asjade otsimine alalt. Ülejäänud on siis vabakutselised stalkerid, ise teate kuhu ja kelle heaks tööle hakkate, minu pärast sõdige või üksi
To MARX: võta kaasa lisaks gaasikatele ka veel saatja ning kõik oma kaitseprillid
Lühidalt vaid niipalju et kaks meist hakkavad nn. trader´iteks/kaupmeestejs, kes siis hakkavad missioone jagama. Ise võivad muidugi ka lahingutes osaleda. Ja missioonideks on mingite kindlate asjade otsimine alalt. Ülejäänud on siis vabakutselised stalkerid, ise teate kuhu ja kelle heaks tööle hakkate, minu pärast sõdige või üksi
To MARX: võta kaasa lisaks gaasikatele ka veel saatja ning kõik oma kaitseprillid
võta lihtsalt esialgu kaasa, kõigepealt testime klaase ja kui need juhtumisi peaks vastu pidama siis võid pähe ka tõmmata
Marek, sulle püha ülesanne välja uurida, kas Nurmsi on vaba st ega seal sõjaväge see nädal peal pole...
Selge, hakkan täide viima oma objekti.
Marek- liige
PS kui mäng toimub, siis algusajaks tuleb mingi 1730h või hilisem kuna intsu auto läeb töökotta 1630h
Saan homme kell 10.00 teada, kas Nurmsi on vaba või mitte, seejärel teatan Madisele sms'iga.
Marek- liige
See, et vb saame isegi varem mängima. Isa mainis, et vb viiakse auto varem töökotta:P
Intz- liige
- Postituste arv : 84
Registration date : 01/04/2008
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1