21-22JUN09 Laager
+5
Kkiur
Marek
taivop
Marvin
Madis
9 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
21-22JUN09 Laager
Kuna elavat arutelu kuupäeva suhtes ei tekkind siis läheb kirja see mis ma algul pakkusin. Asukoht Nurmsi. Pange kirja kes tulevad.
Re: 21-22JUN09 Laager
Olen tulemas, kuid ma olen ka kotkana vabaduse monumendi avamisele minemas, mis on 22 juuni kell 24:00...Hetkel veel ei tea, mis kell siitkandist minek on. Võibolla pean mängult veidi varem lahkuma.
taivop- liige
- Postituste arv : 257
Registration date : 25/01/2008
Mina olen 100% kohal
Marek- liige
- Postituste arv : 312
Registration date : 13/03/2008
Aga tegelt kas näiteks 20-21 juuni ei annaks teha? Et nädalavahetus siis.
Siis näiteks oleks üks sõber tulemas mul, aga talle automaati oleks prooviks pakkuda kellelgi? Tal endal mingi tukk ka muidu...vinnastatav.
Siis näiteks oleks üks sõber tulemas mul, aga talle automaati oleks prooviks pakkuda kellelgi? Tal endal mingi tukk ka muidu...vinnastatav.
taivop- liige
Mis varustust vaja on? endal lõpetamine ja muud asjad ,ei tea kuidas täpselt aega on aga noh muidu päris põnev! sama rida ,et aku ei pea vastu ma kardan
Kkiur- liige
- Postituste arv : 87
Registration date : 10/06/2008
varustust vaja niipalju et öö metsas ära suudad olla, aku kohapealt seda et lahinguid pole non-stop 36h. Nagu ma rääkisin laagri teemas siis kavatseme sisse tuua ka laagri rutiini, valve + lahingpaar metsas kes teostab luuret (sel ajal on igasugune lahing keelatud)
Siis võiks olla ka keegi, keda luurata...või nagu niiöelda vastutegevus.Madis kirjutas:varustust vaja niipalju et öö metsas ära suudad olla, aku kohapealt seda et lahinguid pole non-stop 36h. Nagu ma rääkisin laagri teemas siis kavatseme sisse tuua ka laagri rutiini, valve + lahingpaar metsas kes teostab luuret (sel ajal on igasugune lahing keelatud)
taivop- liige
Minu teada tehakse 2 laagrit ja omavaheline luure käib. (luure rühmade vaheline kontakt võiks olla ju lubatud)
Marek- liige
- Postituste arv : 312
Registration date : 13/03/2008
üks suur laager tuleb, lahingpaar läheb metsa ja hakkab samale laagrile luuret teostama. Peale lahingpaari väljumist määratakse vahetused, salasõnad, tegevused jne jne, et oleks ikka mida luurata, vot tak...
EDIT: Kõik sõltub muidugi teist endist, kui suudate paraja matsikarja kokku ajada siis võib ju lahku ka lüüa ja teha kaks eraldi laagrit ja tuletada siis sealt midagi.
EDIT: Kõik sõltub muidugi teist endist, kui suudate paraja matsikarja kokku ajada siis võib ju lahku ka lüüa ja teha kaks eraldi laagrit ja tuletada siis sealt midagi.
Mina isiklikult pooldaks kahte eraldi laagrit, kuid sel juhul ei tohiks jääda nutikamad ühte ja vähemnutikamad teise tiimi. Tuleks kasutada loosi ning vajaduse korral (kui loosi tahtel satuvad ''tugevamad'' mängijad ühte tiimi) koosseisu muuta.Madis kirjutas:üks suur laager tuleb, lahingpaar läheb metsa ja hakkab samale laagrile luuret teostama. Peale lahingpaari väljumist määratakse vahetused, salasõnad, tegevused jne jne, et oleks ikka mida luurata, vot tak...
Tegelt võiks teha mingi arvestuse, et palju rahvast tuleb. Kui tuleb normaalselt, siis saaks ju teha kaks laagrit..kui tuleb vähemnormaalselt siis teeme ehk ühe.
taivop- liige
taivo, ära leiuta jalgratast, teema algul ma küsisin et kes tulevad ja selge see et me ei saa panna kogenud mängijaid ühte ja algajaid teise, tee ei tea ju mida tehagi
Aga jah, nüüd kõik endale ilusasti laagri tarbeks Ghilliesid meisterdama, aitab luurel korralikult kaasa, ma usun
Ja lõkke ääres kergemini põlema minna
oops OT!
oops OT!
Shanoby- liige
- Postituste arv : 252
Registration date : 27/01/2008
Eeee..ei leiutagi..see on juba leiutatud Ma ei tea, mida teised mõtlevad, seega pakkusin oma idee. OK, aitab OT-stMadis kirjutas:taivo, ära leiuta jalgratast, teema algul ma küsisin et kes tulevad ja selge see et me ei saa panna kogenud mängijaid ühte ja algajaid teise, tee ei tea ju mida tehagi
Kuid on ka üks küsimus. Kas ööbimine käib lageda taeva all/metsas või telkides?
taivop- liige
kui sul jaotelki sebida ei õnnestu siis vaatab igaüks kuidas saab, normaalse ilma puhul ple mingi probleem lageda taeva all. Vajadusel leiab telkmantleid ja mõne telgi ka ehk, kel soovi on.
Ei ole veel küsinud, kuid kas sellel jaotelgil oleks üldse mõtet? Õues on ju soe. Ning sinna mahub 10 inimest...siis peavad ka kõik kortsus koos olema Mingi viiekesi on normaalne. Mõte selles, et kui on ühed telgis, siis tahavad teised vist ka?Madis kirjutas:kui sul jaotelki sebida ei õnnestu siis vaatab igaüks kuidas saab, normaalse ilma puhul ple mingi probleem lageda taeva all. Vajadusel leiab telkmantleid ja mõne telgi ka ehk, kel soovi on.
taivop- liige
räägime ikka samadest telkidest? kaitseliidu omad, need ümarad kus ahi sees? Haid lambaid mahu ühte lauta palju, oled kuulnud? Me olime selles mingi 15 ilma probleemiteta. Küsi ja vaata kas õnnestub üldse saada. Miks tahan, sest sedasi on lahe
yep need jaotelgid oleks parim lahenuds need annavad sellise mõnusa koduse tunde
Shanoby- liige
- Postituste arv : 252
Registration date : 27/01/2008
Ilmselt sa räägid 20 kohalisest telgist, sest sellesse väiksemasse (10 kohta vist või oli 12) küll 15-kesi ilusti ära ei mahu..siis oled seal kägaras nagu kilud karbis...mybad.Madis kirjutas:räägime ikka samadest telkidest? kaitseliidu omad, need ümarad kus ahi sees? Haid lambaid mahu ühte lauta palju, oled kuulnud? Me olime selles mingi 15 ilma probleemiteta. Küsi ja vaata kas õnnestub üldse saada. Miks tahan, sest sedasi on lahe
Viimati muutis seda taivox (Nelj Juun 04, 2009 2:10 pm). Kokku muudetud 1 kord
taivop- liige
jao telgis(sissi omas) on 12 kohta ja mahub isegi 20 ´kesi magama ...proovitud värk, talvel soojem kah
12 inimest saavad seal suht vabalt oldud, 15 siis magamiskohad igale ühele täpselt parajad
12 inimest saavad seal suht vabalt oldud, 15 siis magamiskohad igale ühele täpselt parajad
devil666- liitunu
- Postituste arv : 14
Registration date : 16/05/2008
OT: Sel juhul tekib küsimus, kui pikk sa oled? Ise olen ~190cm..nagu iga teine ja kui ma sirgelt magan pea vastu telgi seina(riiet) siis on jalgade ja ahju vahe 10 cm ja magamiskott hakkab sulama. Seega pean natuke viltu olema(jalad ahjust mööda). Sama probleem on ka paljudel teistel ning seepärast ei mahugi sinna nii mitmekesi eriti hästi. Kütta pole seal nii väga vajagi Mul on ilma kütmiseta parajalt soe.devil666 kirjutas:jao telgis(sissi omas) on 12 kohta ja mahub isegi 20 ´kesi magama ...proovitud värk, talvel soojem kah
Tegelt võiks ikkagi teemasse rääkida. Mind huvitab, mis kell see üritus läbi võib saada?
taivop- liige
lõpuaja määrame kohapeal, vähemalt ma arvan sedasi. Mis kell sul ära vaja minna?
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3