21-22JUN09 Laager
+5
Kkiur
Marek
taivop
Marvin
Madis
9 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: 21-22JUN09 Laager
Hetkel ei tea veel kindlalt...aga arvan, et umbes lõunal.Madis kirjutas:lõpuaja määrame kohapeal, vähemalt ma arvan sedasi. Mis kell sul ära vaja minna?
taivop- liige
- Postituste arv : 257
Registration date : 25/01/2008
oi bljäää, te tahate mulle ikka seda sõjaväge meelde tuletada we? et mina veel kindel ple, kas jään ööseks või mitte, kui ei jää tulen hommikul varakult tagasi, aga eks paistab. Korra juttu oli nõrkadest ja tugevatest tiimidest, Mina kui koba sooviks siis tugevasse tiimi kuuluda :PP et elame näeme, vaatab veel seda asja, kas ööseks või mitte.
Intz- liige
- Postituste arv : 84
Registration date : 01/04/2008
samas on see just enne jaani, aasta valgeim aeg, võibla öö otsa lahinguid
Mõned stsenaariumid lisaks nagu lubatud.
+ Teeks paari mängu ka, kõik jagatud paaridesse, last man standing, eem... last pair standing
Mõned stsenaariumid lisaks nagu lubatud.
+ Teeks paari mängu ka, kõik jagatud paaridesse, last man standing, eem... last pair standing
Njaaa..head stsenaariumid. Ise ei osanud midagi sellist arvatagi Peale nende võiks ka teha eelpool mainitud ''pommivärki''. Nagu CS. Ühed kaitsevad ja teised lähevad peale ja tahavad pommiga objekti õhku lasta.
Siis küsimus stsenaarium ''Sild'' kohta. Kuidas see ''õhku lastakse?'' Kas selle nn. taimeriga, millest eelpool juttu oli?
Siis küsimus stsenaarium ''Sild'' kohta. Kuidas see ''õhku lastakse?'' Kas selle nn. taimeriga, millest eelpool juttu oli?
taivop- liige
ma mõtlesin küll rohkem mingi lambist toru mis sinna visata. Oluline vist ikks see et sa sinnani jõuad, siis viska mida tahad juba
Veel erinevaid stsenaariume inglise keeles leiab lehelt http://www.arniesairsoft.co.uk/?filnavn=/articles/21c/scenarios.htm
Endale meeldiksid nendest Capture the flag, Grab the flag, Bounty hunters, Hostage rescue, King of the Hill ja Killing of the officers. Muidugi võib ka teisi proovida
Endale meeldiksid nendest Capture the flag, Grab the flag, Bounty hunters, Hostage rescue, King of the Hill ja Killing of the officers. Muidugi võib ka teisi proovida
taivop- liige
Relv, kuulid, korralikult laetud aku...ülejäänud peaks sinu enda vaba valik olema Mina võtan peale riietuse, mille ma kohe selga panen veel nt süüa, väike taskunuga ei teeks ka paha, magamiskoti, lebomati (magamisaluse), raadiosaatjad, taskulambi, kindad, tagavarariided (T-särk, sokid, püksid), mõne plaastri, jalapuudrit, tikud, juua, telkmantli/veekindla riietuse ja hetkel ei oskagi rohkem pakkuda midagi.Kkiur kirjutas:Mida kaasa vaja võtta ja mida me täpselt teeme seal! lahinguid? niisama?
Mõni nt ei saa kuidagi tavalise leboka peal magada ja veab õhkmaratsit ja/Või patja kaasa. Telgiks vajadust ei näe, kuna katusealused on nurmsis olemas Vajadusel saab ka puu all ööbida.
taivop- liige
kata aknad kinni ja saab suitsusauna ka aga muidu jah, nii nagu taix rääkis, relv, aku, kuulid ja edasi vaba valik, vähemalt esialgu, võibla hiljem lisandub veel midagi, eks siis lisan kohe siia ka. Tegevuse kohalt, mängu - kindlasti, laagri rutiin (valve, paroolid, valve vahetused, luure laagrile, õpetame teile põhitõdesid) nu ja siis niisama chill lõkke ääres... tahad midagi muud ka teha, paku idee välja, see ainult positiivne...
selline küs, et kuidas akudega saab ka siis, õhtuks on need raudselt pea kõigil tühjad;) ja paljudel see probleem, et kellegil ple eriti raha, et kuule osta, kuidas möllu saame, kui siin pooltel ple kuule??
Intz- liige
see on ikka igaühe enda asi kuidas ta oma kuulidega hakkama saab, akud säästure¾iimile, üksiklasud võtame rahulikult ja teeb niipalju möllu kui saab
Akude kohta niipalju, et äkki on kellelgi olemas selline asi nagu inverter? Või siis kellegi sõbral? Põhimõtteliselt saaks sellega autos laadida...Nt kes tahab laadida maksab auto omanikule kümneka (bensu kulu, et akut tühjaks ei tõmbaks ) ja saab oma aku ära laadida...Samas annab ka kaasa võtta mitu laadijat ja kõiki korraga laadida.
Mul säästureziimi ei ole...lasen semiga ka valangut.
Kuulide kohapealt niipalju, et ma alles postitasin ka ühte teemasse...keegi ei näidanud koos tellimise vastu huvi üles...eks siis tuleb igalühel üksi kuule sebida Samas tahaks ma selle nädala lõpus ära tellida nii et jõuaks ka teema teha...
Ise telliks mingi 2x5000 (0,25g) kuuli...
Mul säästureziimi ei ole...lasen semiga ka valangut.
Kuulide kohapealt niipalju, et ma alles postitasin ka ühte teemasse...keegi ei näidanud koos tellimise vastu huvi üles...eks siis tuleb igalühel üksi kuule sebida Samas tahaks ma selle nädala lõpus ära tellida nii et jõuaks ka teema teha...
Ise telliks mingi 2x5000 (0,25g) kuuli...
taivop- liige
poh ma võtan maksi fubisid 27kr 1000tk mina eelistan telki pole nii looduslaps
Kkiur- liige
- Postituste arv : 87
Registration date : 10/06/2008
Üks asi tuli meelde...nimelt kõik kellel on tavalisi walkie-talkie raadiosaatjaid (pmr446) võtke need kaasa. Endal on 2tk kuid neid võiks olla mingi kümne kanti
taivop- liige
Seal tagumises majas on elukad (suured) 2x näinud '
suitsetame välja?
suitsetame välja?
Kkiur- liige
kui keegi veel kuule tellib, siis telligu mulle ka, plekin laagrisse tulle kohe kinni;) et kui ple kuule, ple ka mind:P andke teada, kui keegi kavatseb tellida!
Intz- liige
MA ilmselt homme või ülehomme tellin...
taivop- liige
Midagi uut mida teadma peaks ?
Kkiur- liige
checklist:
relv
laetud aku
kuulid
vorm (kellel muidugi on)
toit
vesi
magamiskott, lebo (igaüks ise teab mida kellelgi vaja on)
varjualune (telk/telkmantel - kui pead vajalikuks)
raadisaatjad (PMR) kõik millele käsi külge hakkab, mida rohkem on varustatud, seda parem ja lihtsam on.
peldikupaber, ja suvalt põõsa alla hunnikut ei jäta!
tasku/relvalamp
Isiklikult võtan magamiskoti ja lebo, lubas küll ilusat ilma aga kindluse mõttes, ega kellelgi telkmantlit üle pole, laenaks ühte.
Kaardid proovin ise teile printida aga kui ei õnnestu siis saame ka ilma hakkama, pole meeletut vajadust nende järgi.
Kuidas tuleohuga metsas praegu lood on? Lõket võib teha? Võib siis teeme, kui ei või siis priimused kaasa ja kasutame ainult asfalti kohal neid!
Vajadusel võid veel kola kaasa tassida et oma elu mugavamaks/paremaks teha...
EDIT: kindlasti tuleb veel asju meelde kui täielikult laagrile pühendun, eks siis käige ikka uurimas ka tund enne minekut veel
relv
laetud aku
kuulid
vorm (kellel muidugi on)
toit
vesi
magamiskott, lebo (igaüks ise teab mida kellelgi vaja on)
varjualune (telk/telkmantel - kui pead vajalikuks)
raadisaatjad (PMR) kõik millele käsi külge hakkab, mida rohkem on varustatud, seda parem ja lihtsam on.
peldikupaber, ja suvalt põõsa alla hunnikut ei jäta!
tasku/relvalamp
Isiklikult võtan magamiskoti ja lebo, lubas küll ilusat ilma aga kindluse mõttes, ega kellelgi telkmantlit üle pole, laenaks ühte.
Kaardid proovin ise teile printida aga kui ei õnnestu siis saame ka ilma hakkama, pole meeletut vajadust nende järgi.
Kuidas tuleohuga metsas praegu lood on? Lõket võib teha? Võib siis teeme, kui ei või siis priimused kaasa ja kasutame ainult asfalti kohal neid!
Vajadusel võid veel kola kaasa tassida et oma elu mugavamaks/paremaks teha...
EDIT: kindlasti tuleb veel asju meelde kui täielikult laagrile pühendun, eks siis käige ikka uurimas ka tund enne minekut veel
Viimati muutis seda Madis (Kolm Juun 17, 2009 11:32 pm). Kokku muudetud 1 kord
Viimane aeg on suht sajune olnud, metsaall tule tegemisega probleeme ei tohiks esineda.
Niisama huvi pärast küsin, et kuidas see pool aastat seismist su akule on mõjunud, Madis?
Niisama huvi pärast küsin, et kuidas see pool aastat seismist su akule on mõjunud, Madis?
Meenus ,et keldris on mingi vana sõjaväe telk (riidest ja 2 postiga ) =) võttaks kaasa?
Kkiur- liige
Ma ilmselt oma püssi laagriks korda ei saa...aga laagrisse tulen ikkagi Filmin ja võin niisama mingi kohtunik olla Kui kellegil töötavat kaamerat on siis võtke kaasa Võin filmida.
Peace!
Peace!
taivop- liige
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3